loading="lazy"

NORREGÅRD

Norregård foto Ellen Hjerpe
NORREGÅRD
Popduo, låtskrivare och producenter

Sociala medier

Den svenska oberoende popduon Norregård består av David Nilsson och Jakob Persson som båda växte upp i den lilla och nästan bortglömda staden Emmaboda. I deras ungdom hölls en stor och älskad festival precis intill och akter som: Daniel Adams-Ray, Markus Krunegård, Thomas Stenström, Den svenska björnstammen och många fler. 

Nu är festivalen inte längre men det svenska indiepopsoundet lever vidare med Norregård. Med senaste spelningarna på Live at Heart (Örebro), Live at Heart Southeast (Kalmar), Larmtorget (Kalmar) och Kafé de luxe (Växjö) växer deras fanbase. DIY-artisterna har sedan starten 2019 genomlevt en pandemi, kandidatutbildningar i musikproduktion och en hel del trevliga kvällar med galna idéer. Deras senaste EP "Smutsigt,snyggt och jävligt bra" fick stor publicitet på Popmuzik.se, vakentimmar.se, och även på Sveriges Radio i Kalmar och Kronoberg.
  • Norregård foto Ellen Hjerpe
  • Norregard foto Ellen Hjerpe
  • Norregård foto Ellen Hjerpe
  • Norregard foto Ellen Hjerpe

Visste du det?

"David & Jakob växte båda upp i Emmaboda, en kommun och stad i Kalmarregionen"

loading="lazy"
Norregård har en riktig party-hit som heter "Hybris".

NORREGÅRD

Norregård har släppt en låt tillsammans med Julius Marstorp, lyssna på den på Spotify
  • Norregård foto Ellen Hjerpe
  • Norregard foto Ellen Hjerpe
We don’t believe in luck

We believe in TALENT

Vi ger artister, producenter, låtskrivare, entreprenörer och kreatörer inom musikbranschen verktygen för att bygga en hållbar karriär.