leva i hjärtat sydost 2022

Sommaren 2022

WOW WOW WOW WOW, vilken sommar det har varit, och den verkar inte vara över eftersom det fortfarande är över 25 grader Celsius här i Kalmarregionen.

Men vi har haft möjlighet att ha 10acts som förband på Musik på Larmtorget, vilket har varit fantastiskt! I Västervik hade vi också en egen scen under Visfestivalen med 6 av våra akter också, och på Havslätt i Oskarshamn hade vi också en egen scen under en kväll och var värd för några akter där också. Och under Kalmar Stadsfest hade vi också flera akter som uppträdde på både i Stadsparken, Krusenstiernska Trädgården, Larmtorget och Stortorget.

Här är en bra recension från Frida Lindström från Barometern som jag tycker att ni borde läsa om några av våra nummer som uppträdde och gjorde Stadsfesten lite bättre, antar jag.

Vi hade också återigen möjlighet att ha med oss artister från vår systerorganisation Dalapop på flera olika scener och evenemang, detta är ett samarbete som vi verkligen tycker om att ha med er!

 

Nästa steg är vår showcasefestival Live at Heart Southeast som äger rum i både Kalmar och Oskarshamn mellan den 8-10 september. Håll ett öga på festivalens sociala medier och hemsida för akter, paneldeltagare och schemat under de kommande veckorna! Detta är ett evenemang som du inte vill missa!

 

Grafik: Alarmstreet

dalapop, Havslätt strandbistro, kalmar stadsfest, live at heart southeast, musik på larmtorget, Visfestivalen