Dimpker Brothers Jerry Joseph foto FB

Dimpker Brothers & Jerry Joseph på Clarion Post

Tillsammans genomförde Dimpker Brothers och Jerry Joseph en bejublad turné på USA:s västkust i december 2022. Nu tar de showen till Sverige för första gången. Följ med oss, The Dimpker Brothers och Jerry Joseph till Clarion Collection Hotel Post i Oskarshamn den 1 december.
Bröderna Martin och Adam Dimpker från den småländska metropolen Hulta har nyligen återvänt från en månadslång releaseturné i USA och följer en tradition som är ganska vanlig i amerikansk musik. Två bröder som sjunger tillsammans och hittar en magisk syntes. Tänk Louvin Brothers eller Everly Brothers i nutid. För Dimpker Brothers:s mix av americana och pop är i allra högsta grad här och nu och har ingenting med nostalgi att göra.
Jerry Joseph är en sann ikon på den amerikanska musikscenen och föddes i Portland, Oregon och ger nu ut sitt senaste mästerverk "Baby, You're The Man Who Would Be King", som spelades in med medlemmar ur Bruce Springsteens legendariska E-Street Band i New York. Med en karriär som sträcker sig över fyra decennier är Joseph ständigt kritikerrosad och erkänd som en av USA:s främsta låtskrivare och liveartister.
Och vi kan berätta att Carl Jörneklint & Vemodet också kommer till oss denna kväll och uppträder live på Clarion Collection Hotel Post! Carl Jörneklint är en svensk singer-songwriter som bor och verkar i Oskarshamn, Småland. Texterna är självbiografiska beskrivningar av författarens känslor och upplevelser. De brukar beskrivas som elegiska, öppna och nakna. Det finns nästan inget filter, vilket gör att du kan känna känslorna.
Du vill inte missa denna kväll!
Fri entré.
Studieförbundet Sensus och Clarion Collection Hotel Post är samarbetspartners till detta evenemang.
Foto: Lånat från Jerry Josephs FB-sida

dimpker brothers