bo i hjärtat sydost

Lev på Heart Southeast

Ny showcasefestival i Kalmarregionen!

Ingenting är sig lika i det offentliga livet längre och vi får fortfarande inte gå på konserter. Trots detta Talentcoach presenterar en ny showcasefestival som heter Live At Heart Southeast. En tredagars digital festival med keynotes, showcases och paneldiskussioner med fokus på nästa generations artister, innovation och framtiden för kreativa branscher.

Festivalen, som skulle ha debuterat på plats i de tre partnerstäderna Hultsfred, Kalmar och Oskarshamn i slutet av maj, har nu valt att gå vidare med festivalen, men premiären blir allt onlineinnehåll – fördelat på hela världen.

– Det här är ett projekt som har på gång i några år nu och det känns fantastiskt att äntligen kunna presentera det, även om omständigheterna helt har förändrats sedan starten.(.) – Det var viktigt för oss att fortsätta och tänka innovativt istället för att ställa in festivalen. Kultur och framför allt musik är viktigt och något vi alla saknar. Vi kan inte sitta och vänta på bättre tider utan att tänka långsiktigt och hur framtida händelser kommer att se ut, säger Bo Nikolausson. Talentcoach .

Live at Heart Southeast skapas tillsammans med Länsmusiken i Kalmar län, Talentcoach och kommunerna Hultsfred, Kalmar och Oskarshamn och i samarbete med festivalen Live at Heart i Örebro som är en del av The Innovation Network of European Showcases (INES). En showcasefestival är en plats för nätverkande och en plattform för musik, upptäckt och lärande. De kombinerar levande musik, konferenser och nätverkande för människor i musikbranschen över hela världen.

bo i hjärtat sydost