scen måndag logo stormblad

Scen Måndag

Scen Måndag är ett koncept som vi startade tillsammans med Stormblad i våras och vi vill skapa en plats med livemusik men också en mötesplats för studenter, företag och andra som är intresserade av eller bara gillar musik. Detta är ett evenemang som är öppet för alla och det är dessutom gratis! Och evenemanget har ägt rum den första måndagen i varje månad, och vi har fortfarande två evenemang kvar. Måndagen den 7 november och den 5 december innan detta år tar slut.

Här är en länk till nästa evenemang!

Vi vill välkomna er alla till en kväll med livemusik och ett ställe där ni kan ta en drink och umgås med era vänner! Följ med oss och Stormblad på Scen Måndag på Teater Vallen från kl. 17.00. Den här kvällen har vi även artisten Hilma på scenen och det vill ni inte missa!

Med rötterna i den småländska skogen och huvudet högt uppe bland molnen vill Hilma beröra sina lyssnare med texter och melodier som kommer direkt från hjärtat.
"Jag skriver om att vara människa. Om att känna sig ensam, trots att jag har så många människor omkring mig. Om att vara vilse, någonstans mellan ung och vuxen, mellan drömmar och verklighet. Om hjärtat som gör ont. Om att sluta känna och om att känna allt. Om att längta efter att vara borta men samtidigt hemma. Jag vill berätta exakt vad jag känner om du vill lyssna."
Logotyp: Stormblad

scen måndag